OVERTØJ TIL
KVINDER

Siden 1946
Det bæredygtige valg
SE VORES MINK

Overtøj til kvinder

Stampe er et dansk designfirma, der har specialiseret sig i fremstilling af pels- og læderbeklædning.
Virksomheden er en af de største og sidste pelsvirksomheder i Danmark, der stadig udfører alt design, fremstilling og salg in-house. I dag har vi et stort udvalg af pelsfrakker og pelsjakker i forskellige pelstyper. Vi har Mink, Rex Rabbit, Fox, Lamb, Seal og Raccoon pels.

Pelsjakker

Alle fortjener at have deres egen pels. Hos Stampe Denmark har vi et helt fantastisk udvalg af forskellige pelstyper til gode priser og med gratis forsendelse. Tag et kig på vores udvalg, hvor vi håber, at du kan finde en pelsjakke, som du vil blive forelsket i.

Dun o& Parka

Med en dunjakke eller parkajakke med ægte pels fra Stampe er du godt klædt på til al slags vind og vejr. Der er mange forskellige modeller og farver, du kan finde den perfekte dunjakke til din stil og behov. Mød vinteren med en dun- eller parkajakke med ægte pels fra Stampe.

accessories

Hvis du leder efter accessories såsom hatte, sjaler, kappe, scrunchies, luffer og handsker i pels eller læder, er du på den rigtige side. Lave priser og håndlavet fra vores egne værksteder! Vi har sælskindshandsker, pelshatte, fox slippers og meget andet.