Om os

Vores firma med familienavnet STAMPE blev grundlagt i 1946 af vores bedstefar Karl Viggo Stampe. Karl havde en hård start på livet, og som 12 årig dreng døde hans mor. Kort efter giftede hans far sig med en ny kvinde. På grund af de hårde tider i 20'erne, havde hans forældre ikke mulighed for at tage sig af ham. De besluttede derfor at sende Karl på børnehjem i København. Han var født og opvokset på landet, og hans accent var derfor en barriere for ham i København. Derfor havde han det svært med de andre børn. Hans hårde barndom, lærte ham dog at kæmpe og arbejde hårdt. Efter et par år i København fik han en læreplads som buntmager. Hans tilgang til at arbejde resulterede i, at det lykkedes ham at arbejde sig op, og allerede i begyndelsen af 30'erne købte han det firma, som før var hans arbejdsplads. Vores bedstefar var administrerende direktør for virksomheden indtil 1992, hvor hans ældste søn Poul Viggo Stampe overtog stillingen efter en hård krise i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Dette blev efterfulgt med mange succesrige år. Virksomheden overtog i løbet af disse år flere virksomheder, herunder det dansk pelsfirma, Levinsky. Levinsky blev grundlagt i 1869 af Moses Levinsky i Østergade i centrum af København. I dag er vores far Poul Stampe pensioneret, og jeg Michael Stampe, der også er en uddannet bundtmager, driver virksomheden i samarbejde med min bror Mike Stampe, søster Malene Stampe og kusine Anne Marie Stampe.

Karl Viggo Stampe

Founder of STAMPE Denmark
1.Generation

Poul Viggo Stampe

2. Generation

Michael Stampe

Current CEO
3. Generation

I dag er vores designfilosofi stadig inspireret af det skandinaviske tankegang. For at sikre et højt kvalitetsniveau og støtte dyrevelfærden køber vi de fleste af vores skind fra auktionshusene Kopenhagen Fur og Saga Furs auktionshus beliggende i hhv. Glostrup og Helsinki. Vi præsenterer vi vores læder- og pelsbeklædning på messer i København, Paris, London, Milano og Hong Kong og sælger til virksomheder i hele verden. Vores lange familietradition og historie betyder alt for os, og vi arbejder hver dag hårdt for at fortsætte denne familierejse. Vores mission er ikke ændret siden vores bedstefar startede firmaet i 1946 - vi stræber efter at fremstille de smukkeste og mest eksklusive beklædningsgenstande i verden. Med venlig hilsen, Michael Stampe CEO - K.V. Stampe & Sønner A / S

Vi er en dansk familieejet virksomhed

Stampe Pels blev grundlagt i 1946 af vores oldefar Karl Vigo Stampe. I dag bliver firmaet drevet af 3. generations buntmagere fra vores kontor i Nykøbing Mors.